Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Как да аранжирате красива градина

  Аранжирането на градината може да бъде наистина интересно и приятно занимание, особено ако сте го планирали от дълго време и вече разполагате с куп идеи, но все пак не е препоръчително да прекалявате с декорацията. Създаването на стилна градина ви дава възможност да изградите истински оазис в дворното си пространство, където вие и вашите гости ще можете да прекарвате приятни мигове на открито през топлите летни дни и вечери. Изграждането на красива градина и кът за отмора е полезна и отплащаща се инвестиция, която ако е разумно планирана, не коства много средства. Мебелите, които ще са ви необходими за хранене навън или за почивка край басейна, се предлагат на съвсем достъпни цени. Ето няколко съвета как да създадете стилна градина и от какви градински мебели ще се нуждаете.

  21.03.2016

  Прочети публикацията

 • Как да направите кухнята си по-мултифункционална

  Погрешно е схващането, че кухнята е предназначена единствено за готвене. В повечето домакинства тя отдавна се е превърнала в основно помещение, където членовете на семейството прекарват значителна част от времето си у дома. В зависимост от начина ви на живот, освен за готвене и хранене кухнята може да бъде мястото за среща с близки приятели в петък вечер, или пък мястото, където помагате на децата си за домашните им. Ето няколко креативни и полезни съвета как да направите кухнята си по-мултифункционална.

  21.03.2016

  Прочети публикацията

 • Как да извлечете максимума от вашето антре

  Често интериорното оформление на антрето е пренебрегвана част от цялостния дизайн на жилището. Всъщност антрето е първото помещение от вашето жилище, което гости ви ще виждат, а както знаете, първото впечатление винаги е най-важно. Това означава, че интериорът на вашето антре трябва да бъде естетически издържан, но и функционален. Ето няколко стилни и креативни идеи за създаване на страхотно антре и как да извлечете максимума от него.

  18.03.2016

  Прочети публикацията

 • Как да си изберете стол за офиса

  Ако след края на работния ден в офиса се чувствате изтощени и изпитвате болки в различни области на тялото, недейте веднага да посягате към кафето. Вместо това проверете какво не е наред с офис стола ви. Съвременните бизнес условия са такива, че хората водят все по-заседнал начин на живот. Ако и вашата работа изисква да прекарвате по-голямата част от времето си седнали зад бюро, то е жизнено важно да се снабдите с възможно най-добрия офис стол, който можете да си позволите. Удобството, което съвременните офис столове осигуряват, не просто ще ви накара да се чувствате по-добре, докато работите, но също така и значително ще подобри вашата ефективност. Когато избирате нов стол за офиса, има няколко елемента и характерни особености, на които задължително трябва да обърнете внимание. Ето какво трябва да търсите.

  18.03.2016

  Прочети публикацията

 • Как да изберете перфектен диван за вашата всекидневна

  Диваните и холовите гарнитури са може би най-важните елементи от всяка всекидневна. Много съвременни собственици на жилища погрешно смятат, че изборът на мека мебел за хола е лесна работа. Правилният избор на диван за вашето жилище е въпрос на внимателен анализ на пропорциите, дизайна, декорацията и стила на вашата всекидневна, както и на декора, който сте избрали за вашето жилище. Важно е да създадете хармония между всички детайли и елементи от интериора си, за да постигнете завършена и красива визия. Ето няколко функционални и стилни съвета как да изберете перфектната мека мебел за вашето жилище.

  18.03.2016

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА С КУРИЕР

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка с куриер на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com