Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Как да аранжирате красива градина

Аранжирането на градината може да бъде наистина интересно и приятно занимание, особено ако сте го планирали от дълго време и вече разполагате с куп идеи, но все пак не е препоръчително да прекалявате с декорацията. Създаването на стилна градина ви дава възможност да изградите истински оазис в дворното си пространство, където вие и вашите гости ще можете да прекарвате приятни мигове на открито през топлите летни дни и вечери. Изграждането на красива градина и кът за отмора е полезна и отплащаща се инвестиция, която ако е разумно планирана, не коства много средства. Мебелите, които ще са ви необходими за хранене навън или за почивка край басейна, се предлагат на съвсем достъпни цени. Ето няколко съвета как да създадете стилна градина и от какви градински мебели ще се нуждаете.

Ландшафт

От първостепенно значение за красивата визия на всяка градина е разнообразието от растения: треви, храсти, цветя, широколистни и иглолистни дръвчета, като може да включите и някои тропически или екзотични видове. Най-универсалното решение за тревна настилка безспорно е райграсът. Тази трева изглежда свежо и се поддържа лесно. Единственото, от което ще се нуждаете за нейната поддръжка, е добра косачка за трева и обикновена градинска поливна система.

Създайте интересна фокусна точка

Добре е да изберете интересна фокусна точка за вашата градина, която да бъде нейният визуален център. Ако имате достатъчно голямо дворно пространство, можете да включите в него различни водни атракции като градински чешми или дори ефектен градински фонтан. Басейнът също би представлявал интересна фокусна точка, а за зоната около него ще имате нужда от комфортни лежанки за релакс. Можете да кликнете ТУК и да разгледате елегантните и удобни градински лежанки за басейн "Атлантик".

Градински мебели и обзавеждане

Градинските мебели и обзавеждане се предлагат в широка гама от модели, дизайни и материали. Предпочитани са мебелите за градина от ратан или масивна дървесина. Най-достъпни по отношение на цената са градинските мебели от синтетичен ратан или тези, които са комбинация от синтетичен ратан и метал. Освен че са с атрактивна цена и визия, те се отличават с устойчивост на атмосферни влияния и имат висока UV защита. За допълнителен комфорт към някои модели столове и кресла от ратан се предлагат и седални възглавници. В зависимост от необходимите ви места за сядане и дворната площ, с която разполагате, бихте могли да изберете комплект от малка градинска масичка и няколко стола или композиция, включваща голяма маса, удобни широки кресла и канапе.

Кликнете ТУК и разгледайте стилната колекция от градински мебели на Мебели ИДЕА.


21.03.2016

« Назад към всички публикации

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА С КУРИЕР

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка с куриер на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com