Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Промо !!! Холова гарнитура - Флора

1,169.00 лв.1,099.00 лв.Спести: 70.00 лв.-6%

Комфортна и функционална ъглова гарнитура с модерна визия и изчистени от излишни детайли линии, Флора е идеално решение за обзавеждане на Вашия хол. Благодарение на изключително лесния за експлоатация механизъм (седалката се издърпва напред и гърбът пада), този модел е подходящ за честа употреба за сън. Изработен е с висококачествени материали - масивна дървесина и ПДЧ за носещата конструкция, плътен пенополиуретан, дамаски и еко кожи с възможност за избор сред богата цветова гама и разнообразие от материи.
Размери: 300/200см.

Цената в сайта е само  за налични количества. Цената при поръчка за първа ценова група кожи и дамаски за този модел е 1169 лв.

Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство! 

Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложеният артикул.