Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухня Боя комплект

4,879.00 лв.3,903.20 лв.Спести: 975.80 лв.-20%

Освен че е специална зона, в която да сервираме храната и да готвим, кухнята е и основна част от къщата, където творим, каним гости, разговаряме със семейството, експериментираме. Затова оформлението й е от съществено значение за удобството и комфорта ни. Затова ви предлагаме варят да вградите свойте уреди в голям шкаф който да запълни празното дразнещо място между комина и  близката колона до прозореца.

- Чекмеджетата са с TANDEM BOX , Плавно затваряне на блум

- Горния ред шкафчета са с удължени врати без дръжки

-

Кухнята може да бъде изработена и в други цветове .

Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!

Кухнята може да видите в нашия магазин в София .

Може да предложим всички нужни за вас уреди , мивки и смесители. Работим с най-добрите марки на пазара за да може да ви предложим качествени продукти.

Посочената  цена е за наличната мостра в магазин Мебели Идеа София и важи за периода от 15.02.2018 до 15.03.2018 г. или  до изчерпване на продукта .

За периода 15.02.2018 до 15.03.2018 г Мебели Идеа предлага 20 % отстъпка от цената на всички кухни по проект. Важи за наличности и за поръчки.

Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство! 

В цената на кухнята не са включени ел.уреди , мивка , смесител  и монтаж.