Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Килими и шалтета

 • Килим-подправки

  Кокетно"ароматно"килимче върху ПВЦ подложка. 100%полиестер. Размери-40/60см. В наличност. Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложеният артикул.

  16.00 лв.
 • Килим-Париж

  Елегантен малък килим за всяко помещение. Размери:45/75см. 100% полиестер, велурена,мека повърхност. Внос от Франция. Цвят-бежов принт. В наличност. Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложеният артикул.

  18.00 лв.
 • Килим-Кадифе

  Килим със свежа визия. 100% полиестер. Размери:75/45см. Цвят-розов. По френски дизайн.

  21.00 лв.
 • Килим-Ню Йорк

  Елегантен малък килим за всяко помещение. Размери:45/75см. 100% полиестер, велурена,мека повърхност. Внос от Франция. В наличност. Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложеният артикул.

  21.00 лв.