Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Тапицирано легло - Торо

914.00 лв.

Смелата динамична линия, пластичните форми и силно подчертаната асиметрия правят спалнята една своеобразна скулптурна пластика пренасяща дизайна на вашия дом в нови измерения. Меки светлинни сияния допълват футуристичната композиция, като различните цветове на светлината създават различни психофизиологически въздействия.

Спалнята е изцяло тапицирана с мек пенополиуретан с дебелина 8 см. като по този начин се избягват нежеланите удари в твърди и остри ръбове. Завършекът е от еко кожа, обшита с перфектно изработени декоративни шевове допълнително подчертаващи динамичната линия на леглото.  При Торо таблата на спалнята е заменена от две меки облегалки от пенополиуретан снабдени с механизми за повдигане позволяващи 5 степенното им позициониране съответно на 15°, 30°, 45°, 60° и 75° спрямо равнината на матрака. Облегалките се повдигат независимо една от друга, което им позволява да бъдат позиционирани в различни наклони. Нощните шкафчета на кожената спалня са заменени от две ефирни облечени в кожа масички, които освен за нощна поставка могат да се използват за сервиране на закуска в леглото, работа с лаптоп и др. Краката на масичките са изработени от плексиглас с дебелина 8 мм. което ги прави устойчиви и нечупливи.

Цената е за легло за матрак с размери 160/200см. във тапицерия от 2-ра ценова група * (габаритни размери - ш. 180см/в. 75/ д. 240)

Допълнително може да се поръчат 2 нощни поставки -75 лв.

Цената е без включен матрак и без дистанционно управление за вграденото осветление.

 

 Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство! 

Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложеният артикул.