Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Тапициран гардероб - Виола

1,167.00 лв.

"Виола" е спален комплект, отличаващ се със стилен, ритмичен и категоричен дизайн. Строго дефинирани и същевременно пластични, лишени от ръбове форми внушават усещане за сигурност, спокойствие и мекота. Контрастните хоризонтални елементи създават илюзията, че помещението е по–широко, по–просторно. Отделената от пода платформа на тапицираното легло позволява лесно почистване на пространството под нея, като по този начин се предотвратява натрупването на домашен прах и развитието на алергии към него. Гардеробът е с плъзгащи се тапицирани врати и се предлага в различни размери и с различни вътрешни конфигурации, включващи редица практични аксесоари и механизми.

Спалният комплект е изработен с висококачествени Egger ПДЧ плоскости и МДФ елементи, с възможност за богат избор на екокожи, с които могат да бъдат тапицирани леглото и вратите на гардероба.
Посочената цена е за гардероб с ширина 180 см с разпределение S .

Размери:
- гардероб: ш.180/ д.62/ в.220 см;

 Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство! 

Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложеният артикул.