Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Сити червено гланц хайглос

Червеното не е традиционният цвят за мебели за кухнята, но ще откриете предимствата му, когато разгледате модулите в тази серия. Това е цвят, от който блика енергия. Ако сте от енергичните и кипящи от желание за много творчество в кухнята, това е серията за обзавеждането й.

Комбинацията от червена предна част и корпус в цвят венге създава стилен контраст. Така ще постигнете излъчване на луксозна кухня.

И тук ще започнем с подчертаването на разнообразието от варианти за шкафове: с врати, с чекмеджета, колонни шкафове, шкафове с витрини, с витрини и ниши и други. Към тях ще добавим бутилиерите, задължителни за любителите на хубави напитки, които знаят колко е важно да ги подредиш в специален шкаф със стил.

За съдове и декоративни предмети изберете от етажерките – за долен и за горен ред, ъглови етажерки.

Поставете печката и бордовата мивка в специалните шкафове, за вписване в цялостното подреждане. В серията ще намерите и врати за пълно вграждане.

Оформете цялостната композиция с подиуми, цокли, завършващи елементи. Наслаждавайте се на луксозното излъчване на грейналата в червено кухня.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com