Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Хит дъб крафт бял

Кухнята в бяло е мечта на много домакини. Обзаведете я според нуждите ви от шкафове, модули за уреди за вграждане и етажерки от дъб крафт бял. На белия фон с цветни акценти ще създадете уникална обстановка.

Започнете избора си с шкафове – с отваряема и неотваряема част, с клапващи врати, с обикновени врати, с витрини, с клапващи врати и витрина, с две врати и ниша, с две витрини и ниша и други.

Не пропускайте да осигурите място за фурната и хладилника с колонни шкафове за вграждане на тези уреди. Ще намерите и други шкафове за вграждане в тази серия от кухненски модули в дъб крафт бял.

Тук са включени и шкафове с чекмеджета, незаменими за прибиране на прибори и дребни уреди. Освен модулите в серията са налични и крайни панели и врати за уреди за вграждане. А за домакините, които предпочитат да не вграждат фурната, е предложен подиум за фурна. Не забравяйте да използвате рационално ъглите, като поставите в тях ъглови етажерки от серията.

 
1|2|3|...|333

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com