Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Хит дъб крафт сив

Сивият цвят предразполага с непретенциозност. За домакините, които го предпочитат, е тази серия за обзавеждане на кухни, с разнообразие от модули.

Като започнем с лицевите и крайните панели за кухненски модули и продължим с шкафовете, ще ви осигурим цялата гама от модули, от които се нуждаете, за да поберете уреди и продукти, основните уреди за готвене и съхранение. Към тях ще добавим и ъглови етажерки, за да можете да използвате и ъглите за поставяне на аксесоари, прибори или декорации.

Шкафовете предоставят големи възможности за избор за почитателите на обикновени и клапващи врати, витрини и ниши, както и на шкафове с чекмеджета. Обикновените и колонни шкафове са за вграждане на фурната и хладилника. Разбира се, можете да ги оставите невградени и да изберете от тази серия подиум, върху който да поставите фурната.

Изберете вариантите, които са само с врати, само с витрини, само с чекмеджета, или комбинации от тях. Така ще постигнете уникален интериор на вашата кухня и ще поберете всичко необходимо за готвене – уреди и продукти.

 
1|2|3|...|333

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com