Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Хит дъб алатри

При обзавеждането на кухнята шкафовете в цвят дъб алатри са предпочитани заради естественото очарование на този нюанс. Обзаведете вашата кухня с необходимите шкафове от серията, в която бялото на страничните панели и лицевата част в дъб алатри създават атрактивна комбинация.

Тук ще намерите всичко необходимо. Първо изберете шкафовете. За повече вместимост изберете шкафове с две врати, с две клапващи врати, с две клапващи врати и витрина, с две витрини, с две витрини и ниша и т.н. За малката кухня също имате избор от разнообразие от варианти: шкаф с една врата, с една клапваща врата, с една врата и ниша, с една витрина и ниша и други.

Шкафовете с чекмеджета, с различен брой чекмеджета и комбинации от чекмеджета и врата, ще допълнят разнообразието. А за запълване на ъгловото пространство добавете ъглови етажерки.

Така ще можете да приберете всичко необходимо в шкафовете, а витрините и нишите ще служат за приятно аранжирани композиции от сервизи и декорации.

Вратите за шкафове за вграждане от тази серия са много удобни, както и крайните панели. Можете да изберете колонен шкаф за вграждане, с който ще имате повече вертикално място за съхранение. Предлагаме колонни шкафове за фурни и хладилници. А ако предпочитате фурната да не е вградена, осигурете й подиум, който се предлага в тази серия.

 
1|2|3|...|333

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com