Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Елит бордо гланц

Бордо за кухнята? Определено да, ако искате интериорът в нея да грее с топли тонове! Бордо е цвят, който е наситен и ненатрапващ се, не е натоварващо ярък, а галещ погледа. Не само неутралните цветове и класическото бяло имат своите привърженици. Кухненските модули с лицеви панели в бордо внасят весели нотки и бодрост, затова се налагат като един от изборите за кухненско обзавеждане напоследък. Последвайте влечението си към бордото с избор от този раздел мебели в бордо гланц за нова и впечатляваща кухня!

Заложете на подходяща конфигурация от шкафове, за да осигурите достатъчно място за съхранение. Изборът включва разнообразни варианти с врати, чекмеджета, витрини и други. Допълнете с ъглови етажерки, за да постигнете завършеност. Можете да скриете основните уреди в колонни шкафове, което е много удобно. За фурната можете да предпочетете подиум.

Съчетайте новите модули в бордо гланц с подходящ по цвят плот, в същия или в контрастен цвят. Подберете аксесоарите и текстила – покривки и завеси, за постигането на цялостен привлекателен вид на кухнята.

 
1|2|3|...|333

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com