Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Елит патладжан гланц

С избор на модули за кухнята в патладжан гланц ще избягате от вече утвърдените цветове за тази стая и ще имате привлекателна и оригинална обстановка в нея. Сега е времето да оставите безопасния избор на бели кухненски модули в миналото и да заложите на патладжанения цвят. Лицевите панели с гланцова повърхност в този красив наситен цвят по неповторим начин ще придадат блясък и изисканост. Това е важно не само за стаите, в които посрещате гости. Кухнята има голямо значение в съвременния бит. Тя събира семейството не само за часове на приятни закуски, обеди и вечери, но и за неповторими периоди на общуване. Кухнята с модули в патладжан гланц ще бъде вашето притегателно място в дома.

Обзаведете вашата кухня с модули, като изберете необходимите видове, с чекмеджета, врати, витрини, ниши. Важно е да приберете всички уреди, съдове, прибори, продукти, за да се наслаждавате на непретрупана и уютна кухня. Колонни шкафове ще приберат уредите, ако искате да ги скриете чрез вграждане. За фурната може да предпочетете и подиум.

Във всяка кухня, особено в малката по размери, всяко кътче е ценно като площ за съхранение. Използвайте ъглови етажерки, за да можете да подредите необходими неща, уреди, декорации и други, на тях.

За оформяне на цялостната обстановка в кухнята, обзаведена с модули в патладжан гланц, допълнете с аксесоари в неутрални цветове. Оставете патладжанения цвят да доминира и да разпръсква спокойствие и уют.

 
1|2|3|...|333

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com