Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Декорациите в дома отразяват вкуса, а и заниманията и хобитата на живеещите в него. За да освежите и допълните с нови декоративни предмети и аксесоари, разчитайте на Мебели ИДЕА.

Ще започнем от килимите. Ако искате по-нестандартен и актуален дизайн, изберете от пачуърк моделите на Мебели ИДЕА. Те се предлагат с различни схеми на пачуърк и са в меки цветове, за да се впишат във всяка обстановка. При нас ще намерите и килими с друг дизайн.

Оценете удобството на пуфовете. Тези меки табуретки са лесни за пренасяне, за да ги използвате и в друга стая, ако е необходимо.

Паната са сред декорациите за стена, които привличат с фигури на цветя, геометрични фигури и други. Допълнете недекорираната стена с пано за завършеност.

За детската стая са много необходими сгъваемите кошове за играчки от Мебели ИДЕА, лесни за сгъване по време на игра и лесно отваряеми за прибиране на играчките след това.

Декоративните предмети ще ви посрещат, за да ви напомнят любими места и занимания. Корабни пояси, декоративни риби, водни кончета, лодки – тези фигури са в съзвучие с очакването на лятото и предстоящата почивка. Кактусите и саксиите с цветя са свежи акценти във всяка стая, задължителни за дома. Можете да наредите атрактивно декорациите на висящи поставки, също от Мебели ИДЕА. А за любителите на пътешествия предлагаме глобус върху поставка триножник.

Не забравяйте удобството на помощните масички и множество други аксесоари от Мебели ИДЕА. С тях домът ще отразява вашата индивидуалност.

 
1|2|3|...|6

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com