Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Огледалата отдавна не служат само за основното си предназначение – оглеждане. Те са се превърнали в стилен елемент на интериора и с разнообразието от форми и рамки дават възможност за избор на подходящо огледало за коридора, дневната, спалнята и навсякъде, където трябва да се внесе повече светлина.

Не трябва да забравяте, че огледалото отразява това, което е срещу него. Затова при избора на място за него преценете дали да го поставите срещу осветително тяло или прозорец, за да добави светлина, или срещу подреден кът, или срещу картини или снимки на отсрещната стена.

Формата на огледалото е много важна. Затова в тази секция на онлайн магазина на Мебели ИДЕА ще намерите както правоъгълни, така и елипсовидни и кръгли огледала.

Правоъгълното огледало, поставено хоризонтално на дългата страна, подчертава ширина. А ако го поставите хоризонтално на късата страна, ще подчертаете височина.
За по-неутрално оформление изберете кръгла или елипсовидна форма на огледалото.
А най-интересно е оформлението на група огледала. С подреждането на няколко правоъгълни огледала ще постигнете по-голяма отразяваща повърхност – така ще придадете просторност на стаята.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com