Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Антрета

Антрето посреща и членовете на семейството, и гостите. Важно е да е добре обзаведено, с красиво портманто. Изберете ново портманто за вашето антре от онлайн секцията на Мебели ИДЕА.

За любителите на стил антик тук ще намерите привлекателни варианти на портманто. Винтидж и съвременните стилови решения също са представени тук.

Компактните модели със закачалка и отделения за обувки под нея са най-удобни за малкото антре. Съвременните модели с плъзгаща врата са удобни за бърз достъп до отделението за дрехи или до рафтовете.

За малко антре е достатъчно да поставите изчистен модел на пано със закачалки.

Белият цвят е най-търсен, тъй като придава много свежест и пространственост. Ще намерите и традиционни цветове на дървесина.

Шкафовете за обувки също са търсени за осигуряване на достатъчно място за съхранение за обувките на семейството. Моделите са с хоризонтално или с вертикално отварящи се врати.

Не забравяйте да допълните обзавеждането на антрето с огледало в рамка с цвят, съответстващ на цвета на портмантото и шкафа за обувки.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com