Знаете ли, че в нашия магазин може да видите диван с необичайното име „Първа класа“?

Идеята за създаването му е на компания Man Wah - световен лидер в проектирането и производството на мека мебел, и се ражда спонтанно по време на полет със самолет. Несравнимият комфорт и безопасност на седалките в първа класа вдъхновяват производителя да създаде диван със същите характеристики, достъпен за всички хора и предназначен за ползване в домашни условия. Диван, който да се отличава с уникален дизайн, с безупречно качество и с неповторимо усещане за почивка на тялото след тежък и натоварен ден.

От идеята до реализацията на иновативни модели дивани

Знаете ли, че моделите с релакс механизми, какъвто е диван „Първа класа“, позволяват на всеки в семейството да ги настрои според собственото си усещане за удобство? Любопитен факт е, че механизмът в този модел е по-лек от използваните в производството до момента. Изработен е от олекотена сплав и тежи едва 13 кг., но издържа до 20% повече на натоварване. В същото време е така добре обезопасен при разгъване и сгъване, че дори малки деца могат да играят наоколо без риск от нараняване.

Знаете ли, че компанията не само патентова този свой изключително новаторски механизъм, но и го доусъвършенства със силиконови чипове? Те са поставени в сгъваемите връзки на конструкцията, за да осигуряват непрестанно смазване в зоните на триене и да редуцират шума. Затова звука, който издават моторите при употреба, е едва доловим - само 55 децибела, представяте ли си? Освен това след 20 000 тестови цикъла на разтягане няма следи от повреди или износване на материалите, което е абсолютно революционно постижение в мебелната индустрия.