Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Посрещнете топлия сезон с преобразен в светли тонове дом

Когато наближи пролетта, заедно с чистенето е време за обновяване на интериора. Периодичната промяна е необходима за избягване на еднообразието. На няколко години е добре да смените мебелите, а по-честите преобразявания на интериора включват обновяване на декорациите. В онлайн магазина на Мебели ИДЕА ще намерите разнообразие от мебели и декорации за пролетно преобразяване в светли цветове.

Предимството на светлите цветове

Светлите тонове на мебелите и аксесоарите са характерни за съвременното обзавеждане. Дизайнерите ги предпочитат, тъй като увеличават светлината в стаите и осигуряват усещане за лекота.

За да не се намалят тези ефекти, е важно дребните елементи и декорации да са малко на брой. Така се избягва претрупаността, която не допринася за уют.

Модулна система за дневна Толедо

Модулни системи в бяло

За обзавеждане на дневната с нови мебели най-подходящи са модулните системи в бяло на Мебели ИДЕА. От тях подберете модулите, които можете да поместите в стаята, а ако разполагате с голямо пространство, бихте могли да поръчате и повече модули от системата.

Важно е да освежите и коридора или антрето с подходящи мебели – портманто и шкафове. Разчупеността и нестандартният дизайн, съчетани с шкафчета и рафтове, ще придадат нов вид на това помещение и ще осигурят място за дрехи и обувки. И тук бялото е за предпочитане.

Освежаване на старите мебели с мебелно фолио

Ако искате да освежите мебелите, но не планирате покупка на нови, облепете ги със светло мебелно фолио. Това е много подходящо например за шкафовете в кухнята.

Аксесоарите и декорациите

Минимализмът в декорирането е много важен, защото така избягвате претрупване, което лесно може да се превърне в кич.

Кашпи и саксии

Универсални декориращи аксесоари са кашпите от естествени материали. Поставете кашпите със саксии до прозореца в дневната или кухнята, в коридора, ако имате естествена светлина в него. Камъкът и ратанът са естествени материали, които подхождат на модерния изчистен интериор.
Друго лесно и творческо решение е да обвиете саксии в плат, например карирана материя или парчета конопени чували. Закрепете плата с лепило или вържете с лентички в подходящ цвят. И тук светлите тонове трябва да преобладават.

Картини

Ако харесвате картини, една-две са достатъчни за декорация на дневната. В онлайн магазина на Мебели ИДЕА ще намерите модерни градски и природни пейзажи, които ще се впишат добре в обстановката.

Картини за дома

Изработени у дома декорации

Ако децата обичат да се занимават с приложно изкуство, могат да подготвят изсушени листа и цветя върху плоскост и да ги поставят в рамка със стъкло. Това е чудесна декорация за детската стая.

Декоративни композиции можете да приготвите сами в голям стъклен буркан. На дъното посипете дребни камъчета, а върху тях поставете малка саксия. Можете да запълните целия буркан само с камъчета.

LED декорации

Особено ефектно е използването на LED осветление. Не избирайте традиционните лампи и ленти, а нестандартни свещници, например във форма на антични предмети или висулки. Стилно допълнение е и сет от LED свещи.

Подгответе се за топлия сезон с желание и настроение

Преобразяването на интериора е част от толкова приятната подготовка за посрещане на топлия сезон, който носи много светлина и настроение. Внесете я и в дома си, с ново обзавеждане и нови декорации. Малките промени ще предизвикат големи емоции, а с участието и на децата в декорирането подготовката ще се превърне в общо дело, източник на радост и удовлетворение от постигнатите резултати.


30.03.2020

« Назад към всички публикации

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com