Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Детски стаи

Комфортът, осигурен с удобни мебели, е важен за децата. Изберете необходимите за стаята на вашето дете мебели онлайн и обзаведете мечтаната му стая в новия дом или обновете обзавеждането на детската стая с нови, удобни и привлекателни мебели.

Детските комплекти с обзавеждане включват основните удобства: легло, шкафче, гардероб, шкаф и бюро. Изберете легло с повдигащ механизъм и ракла под него, за да прибирате удобно спалното бельо.

Механизмите за плавно затваряне са важна част от шкафовете, особено при децата, които често бързат и затварят вратите с резки движения.

За деца с повече дрехи или за детска стая за две деца е удобен вариантът на детски комплект обзавеждане с гардеробна, в която могат да поставят дрехи на множество рафтове или да ги окачват на лостове.

Цветовете са светли, за да осигурят повече светлина и пространственост, както и добро настроение. За слънчев оттенък изберете комплект мебели за детска стая с комбинация на бяло и жълто.

Обновете стаята на детето с ново легло. Изберете удобна и подходяща конструкция на детско легло – от добре познатите единични легла с чекмеджета до легла тип сандвич за две деца. За две деца можете да се спрете и на ъглови легла.

Отделните гардероби и секции също са удобни варианти, когато трябва да смените само тези мебели в детската стая.

Когато детето тръгне на училище или трябва да смените старото детско бюро с ново, ще намерите голямо разнообразие от модели в онлайн секцията на Мебели ИДЕА. Бюрата са изцяло от ПДЧ или в комбинация на ПДЧ и метал, за по-съвременен вид. Можете да намерите бюра с място за десктоп компютър и варианти без рафтове за такъв компютър, ако детето използва само лаптоп. Надстройките на бюрата са удобни за съхраняване на ежедневно използвани принадлежности.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com