Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Детски стаи

С порастването на детето идва време за оформяне на кът за учене. Бюрото и столът са основата на този кът. Те трябва да са удобни и да имат привлекателен дизайн.

Модерните бюра са с изчистени линии, предимно в светли цветове. Моделите включват чекмеджета или шкафче от едната страна и достатъчна работна площ. Асиметричният дизайн също намира място в бюрата, при разполагането на секциите им.

За допълнителна площ за съхранение изберете модел с рафтове, оформени като етажерка вместо странична част. Този модел е компактен, с голям капацитет за прибиране на книги и пособия.

За големите ученици, с предпочитания към модерния мебелен дизайн с метални елементи, ще намерите бюра с метална конструкция, с неутрални или с ярки цветове на плота.

Столовете, които са с механизъм за завъртане и с подлакътници, са най-удобни. Тапицерията с теми от детски филми, приказки или други теми ще ги направи любими за по-малките и за по-големите – например тапицерия на тема Боулинг, Айфелова кула, Манхатън и други. За големите деца можете да избирате от различни модели едноцветни офис столове. Цветът на дамаската може да се подбере в зависимост от цялото цветово оформление на стаята – бордо, лилав, син, черен, зелен, сив. Ще намерите и столове, тапицирани с еко кожа.

Удобни за малките ученици са компактните столове, в свежи цветове като синьо, лилаво, оранжево за дамаската.

Кръстачките, както и подлакътниците, са от PVC или метал. Асортиментът включва и столове без подлакътници.

 
1|2|3|...|7

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com