Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Детски стаи

Детското легло е много повече от място за почивка. То трябва да е допълнено с място за прибиране на завивки, шкафче за прибиране на играчки, етажерка. Дизайнът е или изчистен, или за по-малките е оформен в приказен или приключенски стил. Комбинацията от легло и етажерка организира две необходими мебелни секции за детската стая в едно цяло.

Нестандартните цветове и теми правят леглото център на вниманието за детето, например когато по таблите и страните има рисунки в стил пирати – любима тема за момчетата, или оформление като каляска – за малките дами, които обичат приказките за принцеси. Цялата стая може да се оформи в стила на темата на рисунките, за създаване на приказен кът за игра и отмора.

Избирайки легло с повдигащ механизъм, получавате и място за прибиране на завивките, както и за някои дрехи. Този механизъм е много практичен за пестене на място, дори за големи стаи, в които трябва да остане повече място за игра.

За легло, което ще се постави в ъгъл, е най-подходящ модел с две табли – откъм главата и странична. Ъгловото оформление на таблите съответства на позицията на леглото.

За семействата с две деца и малко пространство най-подходящи са двуетажните легла. С разполагането на двете легла едно над друго се спестява пространство. А при добавяне на подматрачни рамки може да се поставят двулицеви матраци. За самите деца спането на горното или долното легло дава възможност за разнообразие.

Още един практичен и много стилен избор за стая за две деца е ъгъл с две легла, с повдигащ механизъм за всяко от леглата и ракла в ъгъла.

Като комбинация от легла за две деца много интересен и носещ много емоции за малките палавници е моделът тип сандвич – със стъпаловидно разполагане на двете легла.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com