Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Детски стаи

Детската стая трябва да предразполага със светли и весели цветове на обзавеждането. То трябва да е удобно и привлекателно. В асортимента на Мебели ИДЕА ще намерите различни комплекти за детска стая, които отговарят на тези критерии. Те са модулни, което дава възможност за разполагане в различни варианти.

Най-важната част на всеки комплект е леглото. Имаме комплекти с детска кошара, за малки деца, както и комплекти с удобни легла за пораснали деца – с табли и с нощни шкафчета към тях.

За детска стая за две деца са подходящи комплектите с двуетажни легла. С тях пестите място и създавате възможности за приятни емоции за игри, редуване при ползване на горното и долното легло.

Гардеробите за малките включват и чекмеджета, а за допълнително място за подреждане на играчки и учебници ще намерите етажерки – стоящи и стенни. За по-големите предлагаме комплекти с трикрилен гардероб с огледална врата.

Много удобни елементи на комплектите са скриновете, към които е включено и място за преобличане. Скринът осигурява допълнително място за подреждане на дрехи, играчки и други детски вещи.

А за учениците комплектите с бюро с надстройка ще осигурят удобство за учене.

В гамата за детски комплекти за стая на Мебели ИДЕА ще намерите и комплекти модули, състоящи се от шкафове, гардероб и бюро, разположени в интересни конфигурации, включително и стъпаловидно подредени като стълбичка шкафчета, по които детето се качва до леглото, разположено над гардероба и бюрото. Такъв комплект е най-доброто решение за малко пространство в детската стая.

Освен изчистен модерен дизайн предлагаме и по-интересни комплекти за детски стаи в стил барок – ще ги оценят и големите деца, и гостите им, които ще се чувстват специални в такава обстановка. За малките принцеси са комплектите в стил Барби.

1|2|3|4|...|5

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com