Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дивани

    Диванът е универсална мебел, а благодарение на модерните дизайни - и произведение на мебелното изкуство. Впечатлението започва от дамаската или кожата, с която е тапициран. Това е и първият критерий, който използват търсещите да купят дивани онлайн. Много актуален избор е тапицерията от еко кожа, но и дамаската на нашите дивани предлага разнообразие, което грабва окото. Преценете каква тапицерия да изберете и дали ще може лесно да се поддържа. Ако имате домашни любимци, вместо тапицерия от кожа е по-добре да изберете дамаска.

    Вторият критерий е големината. Диванът може да бъде двуместен, триместен, ъглов. Важно е да потърсите подходящата големина според пространството, което сте предвидили в съответната стая. Освен един голям диван можете да предпочетете комбинация от два малки дивана. Така ще можете да ги местите лесно, ако се наложи, особено ако ги предвиждате главно за сядане.

    Ако планирате да обзаведете гостната или детската стая с диван, който нощем да се използва като спалня, важно е да изберете сгъваем диван. Обикновено такива дивани са снабдени и с ракла, което е допълнително удобство.

    ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

    Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com