Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дневна/трапезария

Съберете принадлежности и необходими предмети в етажерки и секции със съвременен дизайн от Мебели ИДЕА, а всекидневната ще грейне с красивите и функционални предложения на модели секции и етажерки.

Етажерките, които не само предлагат много място за декоративни предмети, книги и други с множеството рафтове, можете да използвате и като разделители в големи стаи. Поръчайте етажерка в желания от вас цвят.

Моделите на секции, които ще намерите в Мебели ИДЕА, са разнообразни. Сред удобствата са LED осветление, падащи врати, плавно затваряне на вратите на отделенията, възможност за монтаж към стена.
Особено интересни са моделите с асиметрично разполагане на нивата, множеството отделения със затворено и отворено пространство и възможности за различни начини на сглобяване – до 12. Така можете да създадете предпочитания вариант на дизайна на секцията, с разнообразието от варианти на сглобяване на частите.

Сред асортимента ни ще намерите и компактни модели на секции, които са много функционални и са отличен избор за малки помещения. И компактните модели включват варианти с LED осветление.

Холните секции са особено привлекателни със стилни цветови комбинации като сонома и бяло. Включват и място за телевизор.

Множеството модели предлагат различни конфигурации и цветови съчетания. Всички имат своите предимства, от които можете да избирате според предпочитанията си.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com