Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дневна/трапезария

Съберете принадлежности и необходими предмети в етажерки и секции със съвременен дизайн от Мебели ИДЕА, а всекидневната ще грейне с красивите и функционални предложения на модели секции и етажерки.

Етажерките, които не само предлагат много място за декоративни предмети, книги и други с множеството рафтове, можете да използвате и като разделители в големи стаи. Поръчайте етажерка в желания от вас цвят.

Моделите на секции, които ще намерите в Мебели ИДЕА, са разнообразни. Сред удобствата са LED осветление, падащи врати, плавно затваряне на вратите на отделенията, възможност за монтаж към стена.
Особено интересни са моделите с асиметрично разполагане на нивата, множеството отделения със затворено и отворено пространство и възможности за различни начини на сглобяване – до 12. Така можете да създадете предпочитания вариант на дизайна на секцията, с разнообразието от варианти на сглобяване на частите.

Сред асортимента ни ще намерите и компактни модели на секции, които са много функционални и са отличен избор за малки помещения. И компактните модели включват варианти с LED осветление.

Холните секции са особено привлекателни със стилни цветови комбинации като сонома и бяло. Включват и място за телевизор.

Множеството модели предлагат различни конфигурации и цветови съчетания. Всички имат своите предимства, от които можете да избирате според предпочитанията си.

1...|3|4|5

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com