Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дневна/трапезария

Независимо дали търсите голяма холна маса или масичка за хола, ще намерите подходящ вариант в асортимента на Мебели ИДЕА.

Ще започнем с масички с плот от дърво и крачета от метал. Много леки и стилни са масичките за кафе в бял цвят, с долен плот от стъкло. Предлагаме ви и други варианти на масички и масите с долен плот, където можете да съхранявате книги, лаптопа, списания и други вещи, за да са ви подръка. По-интересно дизайнерско решение са кръглите масички с дървен плот и по-тесен долен плот също от дърво, с интересно оформени извити метални крачета.

Цветовите решения и материалите включват не само дърво, но и комбинация от бял МДФ и плот от закалено стъкло. Много лекота притежават масите с плот от закалено стъкло и крака от хром. Плотовете от закалено стъкло са правоъгълни или кръгли.

Много практични са холните маси, които се разтягат, за да се използват като трапезни. Допълнително удобство е възможността за регулиране на височината.

А комбинацията  от холна маса с долен плот във форма на буквата S, в чиито извивки се прибират две табуретки,  тапицирани с екокожа, както е тапициран и долният плот, е наистина много стилно и удобно решение.

В Мебели ИДЕА ще откриете много модели на холни маси, с изчистен или сложен дизайн, с различни цветови решения, които не само предлагат допълнението за вашия хол, но могат да ви подскажат и идеи за ново оформление.

 
1|2|3|...|20

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com