Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дневна/трапезария

Модулните мебели имат редица предимства, най-вече удобство и възможност за различни варианти на подреждане. Така не само ще имате стилни мебели, но и ще можете да променяте конфигурациите, за да постигате смяна на обстановката.

Модулите включват единични и двойни витрини, шкафове за телевизор, рафтове за стена, шкафове с горен рафт и други елементи. Можете да поръчате и отделни модули, за да създадете свой вариант на съчетаване.

Особено привлекателни са модулните системи от дъб, с няколко шкафа, сред които е и шкаф за телевизор.

По-малките модулни системи включват шкаф и етажерка, както и други конфигурации.

Големите модулни системи в стил италиански дизайн обединяват голяма трапезна маса, скринове, витрина, шкафове за телевизор, с врати и чекмеджета. Скриновете са със и без чекмеджета, включват и скрин с три врати. Шкафовете за телевизор също са с чекмеджета.

Най-големите модулни системи са с допълнения като двукрил гардероб и еднокрил гардероб, няколко витрини, холна маса, шкаф за телевизор, бюро, етажерка за монтиране на стена, както и други компоненти. С тях можете да обзаведете цялостно всекидневната, за да не ви липсва нищо. Ще имате много място за прибиране на всички вещи, а стаята ще радва с едностилния вид на модулите.

Тези са само някои от вариантите на модулни системи, които ви очакват в Мебели ИДЕА.

 
1|2|3|...|5

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com