Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дневна/трапезария

Трапезната маса трябва да предлага удобство и достатъчна площ, за да се хранят заедно всички членове на семейството. Освен това всяко семейство търси стилно допълнение на трапезарията или дневната. Предпочитанията варират според материала, от който са произведени масите, формата и стила им. Площта на дневната или трапезарията също имат голямо значение.

В този раздел на Мебели ИДЕА ще намерите разнообразие от предложения, за да освежите интериора си с нова маса за дневната.

Традиционният избор на материал е дървото, естествен материал, характеризиращ се с привлекателност и здравина. Предлагаме и маси от ПДЧ. В неголяма дневна можете да поставите малка масичка от цветно стъкло. Много ефектни са съвременните решения с метал и керамика, както и със стъкло и метал. Те подхождат на обзавеждане в съвременен стил.

Масите за по-голяма трапезария или дневна са правоъгълни. Ако предпочитате да разчупите подреждането и да осигурите повече варианти, вместо една голяма изберете две малки трапезни маси.

Формата на плотовете е различна: освен правоъгълни ще намерите и кръгли, квадратни, овални. Цветовете включват не само традиционното кафяво и черно, а и цветни варианти – в жълто, червено, електрик и други.

Съвременните тенденции включват изнасяне на зоната за хранене в дневната. Изберете елегантна трапезна маса от Мебели ИДЕА, която да се превърне в бижуто на стаята.

В скромна по размери дневна малките трапезни маси, две, дори три, са много по-удобни. Когато се хранят по-малко хора, едната маса може да се съхранява в килер или друга стая. В този раздел имате голям избор от малки маси. Много интересно е съчетаването на две маси от един модел в различни цветове.

 
1|2|3|...|22

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com