Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дневна/трапезария

За отдих и комфорт в дневната и трапезарията трябва да се подберат удобни трапезни столове. Освен това те трябва да са привлекателни с дизайна и тапицерията си. Предлагаме ви удобни и стилни столове за комбиниране с трапезната ви маса.

Цветовата гама съдържа множество варианти – от класическо черно и сиво до жълто, електрик, антично розово, лате, зелено, морскосиньо, деним, бежово и други.

Тапицерията е с дамаска, кадифе. Краката на моделите са от масивна дървесина или метал.

Дизайнът включва варианти както в изчистен модерен стил, така и в ретро дух или с други интересни решения на височината и формата на облегалките. За почитателите на солидните мебели предлагаме и столове от масивна дървесина.

Освен столове в този раздел ще намерите и кресла и пейки, които са много атрактивни и удобни.

Креслата са много удобни, също с различни решения на тапицерията и с ретро варианти на формата на облегалката и тапицерия от кадифе.

Решени с метален корпус и седалки от пенополиуретан, покрит с дамаска, пейките са възможност за по-различно оформяне на трапезния кът. Височината на пейките е 45 или 48 см. С пейки от Мебели ИДЕА ще постигнете изящество на целия кът или стая, например с пейки с метални крака в сребърен цвят и тъмносиня кадифена тапицерия.

 
1|2|3|...|31

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com