Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Ъглов комплект - Алпина / Alpina

2,999.00 лв.
Покажи наличност
 • Описание
 • Характеристики
 • Описание

  Ъглов комплект Алпина  е модел, който ще запомните завинаги, той е различен! В този  диван , е вложен много ръчен труд! Наред с това, осигурява вашият индивидуален комфорт. Защо? Защото дълбочината на дивана се регулира и това в зависимост от Вашата височина, също така можете да облегнете главата си на допълнително прибавените към облегалните възглавници подглавни елементи- пури. Моделът има голяма ракла, в която да съберете Вашите завивки, той  може да се използва всяка вечер като легло, благодарение на неговият удобен подматрачен механизъм. Изработен е от висококачествени материали - масивна дървесина и ПДЧ за носещата конструкция, плътен пенополиуретан и тапициран в актуалната за 2019 година тип кадифена дамаска, с леко лъскав ефект.  

  Размери: 310/193см. 

  Наличен в сива дамаска!

  Цена за налични количества! 

  Произведен в Европа!

   

   Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство! 

  Ако нямате възможност да посетите нашите магазини, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложеният артикул.

 • Характеристики

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com