Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Гардероби

Гардеробите не са само традиционните мебели, които са със стандартен дизайн. В тази секция на Мебели ИДЕА ще намерите оригинални решения, които ще украсят вашата спалня, ниша или друга стая.

За да поберете голяма колекция от дрехи, обувки и аксесоари, възползвайте се от предложенията на гардеробни системи с много отделения и рафтове. Системите са с отворени рафтове, подходящи за ниши или за обзавеждане на гардеробно помещение, както и състоящи се от секции с врати.

Тук ще намерите и традиционни гардероби, двукрили и трикрили, с отделения с лостове за окачване на дрехи и чекмеджета. Отделните гардероби включват и варианти в бяло, с врати, огледало и крило с рафтове.

Не забравяйте да подберете към гардероба и надстройка, за да добавите място за съхранение. Тук ще откриете предложения и на гардеробни надстройки.

Независимо дали ви е необходима цяла гардеробна система, или отделен гардероб, тук ще намерите вариант, подходящ за нуждите ви, за да имате стилни мебели за дрехите и аксесоарите ви, за спалнята или друга стая в дома.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com