Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Хотел

  Ако сте собственици на хотели, този раздел предлага на едно място, всичко, от което се нуждаете, за стилен интериор на рецепцията и на стаите за гости. Мебелите за хотелско обзавеждане от Мебели ИДЕА са удобни и ще предразположат гостите ви за пълноценен отдих.

  Ще започнем с обзавеждането за рецепция. То е от ЛПДЧ и привлича с изчистеност и дизайн от комбинация от два цвята.

  За хотелските стаи предлагаме както цялостно обзавеждане, така и единични мебели. Масичките включват модели с плот от стъкло, асиметрични масички с два плота, масички с ниши и други.

  Ще харесате и моделите ни на минибарове. Предлагаме минибарове, допълнени с полица, както и класически шкафове за минибар.

  За цялостно обзавеждане на хотелска стая изберете студиен комплект от Мебели ИДЕА. В него има всички мебели за отдих в комфорт и лукс. Студийните ни комплекти за единична стая включват пано със закачалка и рафт, огледало, кухненски шкафове и трапезна маса, шкаф за хладилник, ТВ шкаф, легло, нощно шкафче,  холна маса. За двойни стаи студийните комплекти включват две нощни шкафчета.

  Ще допълним предложенията от Мебели ИДЕА с кърпи и килимчета за баня от 100 процента памук в различни размери, към които можете да поръчате и бродерия. Както кърпите, така и килимчетата са в бял цвят.

  ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

  Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com