Меню
Количка

Кашпи и саксии

Няма добавени продукти в тази категория.

Възползвайте се от предложенията за саксии на Мебели ИДЕА, за да оформите цветните кътове в дома си със стил. Ние предлагаме стилни пластмасови и каменни саксии, които ще допълнят красотата на растенията ви.

Кашпите са все по-предпочитани, тъй като се предлагат в разнообразие от дизайн и форми. Обикновените саксии, поставени в тях, се скриват и остава привлекателността на кашпите. Използвайте кашпи и на балкона и в градината.

Изборът на кашпи е подходящ и когато имате растение, което е чувствително към преместване в друга саксия. Не е необходимо да сменяте обикновената саксия, просто оставете растението в нея и изберете кашпа, която да скрие саксията.

При избора на саксии и кашпи преценете дали са достатъчно големи за растенията, за които ги избирате. Преценете дали материалът на кашпите е подходящ за мястото, където ще ги поставите. Каменните кашпи са непретенциозни и издържат дори навън, на дъжд и студ. Плетените ратанови кашпи са много привлекателни и подходящи за дом в стил рустик, но не биха издържали на атмосферните условия, ако ги поставите на открито.

Освен саксии и кашпи с традиционна форма Мебели ИДЕА ви предлага и оригинални форми, като например раковини.