Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Бордо за кухнята? Определено да, ако искате интериорът в нея да грее с топли тонове! Бордо е цвят, който е наситен и ненатрапващ се, не е натоварващо ярък, а галещ погледа. Не само неутралните цветове и класическото бяло имат своите привърженици. Кухненските модули с лицеви панели в бордо внасят весели нотки и бодрост, затова се налагат като един от изборите за кухненско обзавеждане напоследък. Последвайте влечението си към бордото с избор от този раздел мебели в бордо гланц за нова и впечатляваща кухня!

Заложете на подходяща конфигурация от шкафове, за да осигурите достатъчно място за съхранение. Изборът включва разнообразни варианти с врати, чекмеджета, витрини и други. Допълнете с ъглови етажерки, за да постигнете завършеност. Можете да скриете основните уреди в колонни шкафове, което е много удобно. За фурната можете да предпочетете подиум.

Съчетайте новите модули в бордо гланц с подходящ по цвят плот, в същия или в контрастен цвят. Подберете аксесоарите и текстила – покривки и завеси, за постигането на цялостен привлекателен вид на кухнята.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com