Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Кухнята се използва всекидневно, затова трябва да посреща с красота и удобства. Обзавеждането с мебели ИДЕА ще ви улесни в избора и ще ви гарантира създаването на приятна, предразполагаща и за готвене, и за отмора атмосфера в модерна кухня.

Кухните по проект ви дават възможност за проектиране на обзавеждането според размерите на вашата кухня, както и включването на различни механизми, които улесняват използването на модулите - DTC панти и механизми за плавно затваряне. Материалите, от които се изработват модулите по проект, са МДФ и ЛПДЧ.

Стилът на всеки проект е различен, така че можете да изберете според виждането си за новото обзавеждане. Мебели ИДЕА ви предлагат както минималистични проекти, така и обзавеждане в по-декориран стил и в стил ретро. Кухненските мебели в стил ретро се покриват допълнително с патина.

Много интересен и привлекателен с цветовото решение е проектът в пастелни цветове. Това не е стандартен избор за цвета на кухненски мебели, но ще видите, че пастелните цветове чудесно хармонират с модулите на обзавеждането и създават уютна и красива кухня.

Контрастите на цветове в проектите на кухни са много актуални. Стандартният бял цвят контрастира впечатляващо с гръб на плота в ярък цвят. Един от проектите ни е с бели мебели и яркозелен гръб. Препоръчваме ви тези проекти за модерна визия и свежест в кухнята.

Също нестандартна, но много привлекателна е комбинацията в проект на кухненски мебели в тъмен цвят и гръб в бяло.

Малките кухни са предизвикателство, за което Мебели ИДЕА имат подходящи решения. За по-малка кухня ще ви предложим компактен проект, в който са включени всички необходими елементи, без да се претрупва обстановката и да остава малко пространство.

Класическите проекти включват и предложения за модули със старинна визия, изчистеност и тъмен цвят, за клиенти, които виждат бъдещото обзавеждане в този стил.

Сред кухните по проект искаме да ви препоръчаме и изпълнените от ЕРГОДИЗАЙН проекти. Те се изработват от нови и висококачествени материали, със съвременен дизайн в съответствие с новите световни тенденции.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com