Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Финият оттенък на бор сестола е подходящ не само за дневната, а и за модерната кухня. В съчетание с тъмнокафяви или яркожълти аксесоари за контраст стилното обзавеждане с кухненски модули от Мебели ИДЕА е постигнато.

Преценете какви модули са необходими за кухнята ви. За малката кухня ще намерите по-малки шкафове с една врата, а за голямата – с две врати и комбинации от врати с ниши и витрини. Освен тези варианти, с обикновени или с клапващи врати, запълнете ъглите с ъглови етажерки. Не забравяйте отделни врати за вграждане на уреди и крайни панели за довършване на композицията от модули в бор сестола.

Вграждането на основните уреди – фурната и хладилника, е задължително за минималистичен вид и непретрупаност. Освен обикновени шкафове за вграждане в тази серия ще намерите и колонни шкафове. За по-голямо удобство можете да изберете шкаф за фурна за вграждане с чекмедже отдолу. Подиумът за фурна е за тези, които предпочитат да не вграждат фурната.

Ако искате да подредите красив сервиз от чинии или чаши, изберете шкаф с витрини или с витрини и ниша.

Изберете вашата серия от кухненски модули в бор сестола за свежа и по новому привлекателна кухня.

 
1|2|3|...|5

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com