Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

  Модулното обзавеждане на кухнята улеснява разполагането на отделните модули и пасването им към кухненското помещение. Модулите на Мебели ИДЕА, които предлагаме, са горни и долни, в различни стилове, за да подберете най-подходящите според изискванията си. Изберете подходящия цвят от асортимента ни – бяло, кремаво, венге, дъб, червено, яркозелено, с матова или гланцова повърхност, и стила, модерен или винтидж, с контраст на цветовете или допълващи се пастелни цветове.

  Серията Ърбан е изчистена. В него предлагаме долни и горни модули, както и модули за вграждане, в светъл и в тъмен цвят.

  Винтидж е серия, привличаща с изчистената елегантност на модули, решени в светло. Много от модулите в нея са с витрини.

  Серията Мираж е със съчетаване на предна част в тъмен цвят и бял цвят на останалата част на модулите.

  В серията Супер Лукс атрактивността на предната част на модулите в яркозелено внася светлина и свежест.

  Серията Сити ПДЧ е с предна част в дъб дакота, а Сити МДФ Цимент Мат е решена във венге. Други цветови варианти ще намерите в сериите Сити МДФ Бял Фладер, СИТИ МДФ Крем Гланц, Сити МДФ Сонома, Сити МДФ Венге, Сити МДФ Дъб Натурал. Много ефектна е серията Сити Червено Хайгланц Глос, с предна част в ярко червено: в нея корпусът се предлага във венге, но можете да го поръчате и в бял цвят. Още една, този път пастелна, комбинация Сити е венге и астра – с предна част в астра и венге и корпус в цвят венге.

  Много удобни са колонните модули за вграждане, модулите за вертикален аспиратор. Можете да избирате шкафове с различен брой чекмеджета, с врата и чекмедже, с две врати, с една или две клапващи врати, ъглови шкафове и т.н.

  В раздела Модули ще намерите и допълнителни елементи – тавани, крайни елементи, цокли и други. Изберете и термоустойчив плот, допълнете с лайсни, цокли, конектори и други елементи за завършеност на кухненското оборудване.

  ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

  Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com