Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Кухнята трябва да е удобна, но и красива – това е посланието на дизайнерите на готови кухненски конфигурации Мебели ИДЕА. От винтидж до съвременен стил, включително и лукс модели, палитрата конфигурации за кухня ще ви предложи подходящия за вашата кухня модел.

Много актуални са кухненските конфигурации, решени в бяло или близък до белия светъл цвят. Те внасят повече светлина и разширяват визуално пространството. В асортимента на Мебели ИДЕА ще намерите различни модели в светлата гама.

Ще започнем с предложение за компактни малки кухненски конфигурации с шкафчета и плотове – решение за малки кухни с най-необходимото.

Предимството на конфигурациите Мебели ИДЕА е възможността да поръчате само шкафове или да допълните поръчката с допълнителни елементи. Предлагаме и термоустойчиви плотове, гърбове за плотове, водобрани и други. Така вашата поръчка ще отговори на индивидуалните ви нужди.

Изберете врати от стъкло за част от шкафовете или за всички шкафове в конфигурацията.

Още един елемент на кухненската конфигурация е островът. Ако разполагате с просторна кухня, това е елемент, който непременно трябва да имате. С него получавате плот, върху който удобно и лесно да обработвате продукти, както и допълнителни шкафове.

Към всички шкафове можете да поръчате комплект за плавно затваряне на вратите – удобство, което ще ги запази по-дълго.

За удобство и привлекателност допълнете поръчката си с LED осветление. Осветлението с луни в горната част, хвърлящи мека светлина, ще създава уют.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com