Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухня - Prego Lux Виолет Мостра Пловдив

9,527.00 лв.4,763.50 лв.Спести: 4,763.50 лв.-50%
Покажи наличност
 • Описание
 • Характеристики
 • Описание

  Prego Lux – модерно и функционално кухненско обзавеждане, с актуални и свежи ярки цветове и гланцови повърхности, и отново – с най-добрите механизми за перфектното движение в кухнята. Моделът предлага богата палитра с цветови решения за мебелите и хармонични съчетания на гланцовите лакирани повърхности с модерните дървесни декори, както и разнообразие при избора на модули за кухня с бар тип остров или полуостров.

  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!

  Корпус на кухненски шкафове - EGGER плоскост 18 мм от дървесни частици с двустранно меламиново покритие с ниско формалдехидно съдържание. Детайлите на корпуса се кантират с ABS** кант с дебелина 0.5 мм и 0.8 мм.

  Рафтове за кухненски шкафове - EGGER плоскост 18 мм от дървесни частици с двустранно меламиново покритие с ниско формалдехидно съдържание (клас Е1*), с ABS** кант с дебелина 0.8 мм на челния ръб.

  Заден панел - HDF плоскост 3 мм, с едностранно бяло покритие.

  Цветове за кухненски шкафове – детайлите на корпуса са с двустранно меламиново покритие във вариация на цветовете.

  Врати и чела на чекмеджета за кухненски шкафове – изработват се от ламинирана МДФ плоскост 18 мм с едностранно гланцово лаково покритие във вариация на цветовете. Вратите и челата на чекмеджетата са със заобляне с радиус 2 мм на фасадните ръбове.

  Врати витрини с рамка за кухненски шкафове – изработват се от ламинирана МДФ плоскост 18 мм с едностранно гланцово лаково покритие във вариация на цветовете и стъкло 4 мм във вариация на модели, степен на прозрачност и цветове. Вратите витрини с рамка са със заобляне с радиус 2 мм на фасадните ръбове.

  Врати витрини с алуминиева рамка за кухненски шкафове – сглобена рамка от алуминиев профил 50х21 мм със стъкло 4 мм във вариация на модели, степен на прозрачност и цветове. Вратите и чекмеджетата с алуминиева рамка са окомплектовани с алуминиева профилна дръжка, което придава усещане за цялост на фасадния детайл.

  Размер на кухнята 365/245 см.

  ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ЗА ПЕРИОДА 12.05-12.06.2019 Г. ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МОСТРАТА.


  Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство! 

 • Характеристики

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com