Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Елегантната комбинация от черно и бяло е предпочитана и за мебелите, а в кухнята изглежда също така впечатляващо, както и в официално обзаведена дневна или гостна. Направете своя избор от богатия набор кухненски модули в цвят антрацит гланц за обзавеждане на вашата кухня. Черните лицеви панели можете да допълните с бели декорации, за да добавите свежи петна. Аксесоарите и текстилът във весели багри също допринасят за цветово многообразие.

Изборът на шкафове зависи от предпочитанията и от това, какво ще съхранявате в тях. Изберете от шкафове с клапващи врати, с клапващи врати и витрина, с витрини и ниша, с витрини, варианти с различен брой чекмеджета и други.

За по-малки пространства са за предпочитане тесните шкафове с една врата.

За рационално използване на пространството във вертикален план препоръчваме колонните шкафове за фурна и хладилник. Друг вариант за уредите са подиумите.

Запълнете ъглите с удобните ъглови етажерки.

Вашата черно-бяла кухня, с подбрани модули от серията, не само ще сияе с елегантно излъчване, но ще ви осигури и удобство за съхранение, готвене и приятни часове със семейството.

 
1|2|3|...|4

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com