Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Бялата кухня не е предизвикателство, а привлекателно предложение. Не мислете за лесно зацапване. Съвременните препарати дават възможност за бързо почистване, а белотата в кухнята внася светлина и настроение. Дори много практичните домакини, които традиционно са разчитали на тъмни мебели за кухнята, се убеждават в красотата на бялата кухня.

Много ефектно решение е да комбинирате бялото на модулите с цветно подово покритие и цветни стени. Така белият цвят ще изпъква още повече.

За удобство в кухнята освен шкафове са необходими и етажерки. Там можете да разположите основни неща, които често използвате. Възползвайте се от етажерки и за да украсите с разноцветни декоративни предмети. Ако изберете ъглови етажерки, ще запълните ъглите, което е нетрадиционно решение и е много подходящо за малки кухни.

Непременно добавете към покупката подиум за фурната, за да може да я разположите удобно и да запазите и покритието на тази част от пода.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com