Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Цветът деним е интересен и впечатляващ вариант за обзавеждането на кухнята. В серията СИТИ ДЕНИМ ще намерите шкафове и модули за различни цели. Изберете необходимите модули за обзавеждане на дома ви.

Започнете с поставянето на  цокли деним. Добавете към тях панели, етажерки и ъглови етажерки. Етажерките са удобно решение за кухнята. На тях можете да съхранявате принадлежности, за да са ви подръка. Те са особено необходими за малка кухня, тъй като пространството ще се използва по-рационално. А за бутилките е задължително да добавите шкаф бутилиера.

Цветът деним подхожда за всяка кухня, въпреки че не е типичен избор. Ако синята гама ви е любима, не се колебайте да го изберете. Комбинирането на модулите ще ви даде възможност да съставите подходящи конфигурации за удобство и стилен интериор. С шкафове за свободно стоящи уреди ще приберете уредите в кухнята, за изчистеност на обстановката.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com