Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Обзавеждането на кухнята с модули в цвят венге има многобройни почитатели. От една страна, те избират цвета от практичност, поради тъмната повърхност на мебелите. От друга, наситеното кафяво с жилки допринася за солидност, а и се асоциира с цвета на кафето и поколада. В кухня, обзаведена с модули във венге, контрастиращи със светли стени, цари приятна обстановка, изпълнена с топлота. Кухненските модули във венге се съчетават особено стилно със стени в бежов, пясъчен или прасковен цвят.

Както и в другите серии от модули за кухня на Мебели ИДЕА, и в тази серия преобладават шкафовете. Разнообразието от варианти ще ви предложи богат избор, за да намерите своите модули в серията Венге.

Шкафовете са във варианти за горен и долен ред, шкафове с витрина, с две витрини, с две чекмеджета, с пет чекмеджета, с чекмедже и врата, с две врати, с ниша и две врати, ъглови шкафове и други. Добавете етажерки за горен и долен ред.

За да приберете фурната и микровълновата фурна, ви предлагаме колонния шкаф със секции за тези уреди. Още един голям модул с удобен и стилен дизайн е шкафът с повдигаща врата, витрина и чекмеджета.

Не забравяйте модула за прибиране на аспиратора. За фурната също можете да подберете модул, според големината й – за фурна Раховец или модул за фурна с чекмедже.

За да скриете уредите, в серията ще намерите врати за пълно вграждане. Предвиден е и модул за бордова мивка.

За любителите на вино са модулите бутилиери.

С крайните панели ще добавите завършеност на конфигурацията от модули за кухнята ви в цвят венге. Включени са и декоративни елементи.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com