Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Обзавеждането на кухнята става по-компактно с уреди за вграждане от Мебели ИДЕА. Основните уреди са фурната, абсорбаторът, съдомиялната, микровълновата фурна и хладилникът. Можете да ги поръчате от асортимента, който ще намерите при нас. Ние ви предлагаме и плотове за вграждане. Уредите, които ще ви предложим, са произведени от BEKO, LINO, LIEBHERR, GORENJE, FABER.

Фурните за вграждане са с механичен таймер, с обем 71 литра, с електронен програматор. Предлагаме фурни с 5 нива на готвене и с плавно затваряне.

Абсорбаторът е важен за отвеждане на парата и миризмите. Изберете вертикален или хоризонтален модел, от инокс или със стъклен панел. Предлаганите аспиратори са с ниска консумация на енергия и с филтри с активен въглен.

Съдомиялните за вграждане са с автоматични програми и с отложен старт. Могат да се използват и при половин зареждане. Имат защита от преливане и индикатори за гланц и сол.

Микровълновите фурни за вграждане са със сензорно управление, с автоматични програми, с грил и с функция размразяване.

Изберете хладилник за вграждане, с камера за замразяване. Нашите мебели за вграждане включват и мебели за хладилници с височина 1,80 м. Допълнителните рафтове и стойки в различните модели улесняват съхраняването на храни и напитки. Хладилниците са с висок енергиен клас и изразходват малко енергия.

Плотовете за вграждане включват различни комбинации: с два газови и два керамични котлона, с два керамични котлона, с три керамични котлона и звуков сигнал, с четири керамични котлона и звуков сигнал.

Удобството да поръчате уреди за кухнята и шкафове за вграждането им от Мебели ИДЕА ви пести време и пари. Изберете уредите, които отговарят на нуждите ви, и лесно ще ги подредите в кухнята с нашите шкафове за вграждане.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com