Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Малки мебели

Има малки по размери мебели, които обаче имат голямо значение за уюта и удобството в дома. Такива са нощните шкафчета, тоалетките, ТВ шкафовете. Изберете нови малки мебели бързо и удобно в онлайн секцията на Мебели ИДЕА.

Нощно шкафче с модерен дизайн, с изчистени линии, или в ретро стил – изберете според стила на спалнята ви. Поръчайте нощно шкафче с отваряне наляво или надясно, а при поръчка на комплект от две шкафчета за спалня отварянето ще бъде според предпочитанията ви. За поставяне от двете страни на спалнята едното ще бъде с отваряне наляво, а другото с отваряне надясно. Ако предпочитате, и двете шкафчета ще бъдат с отваряне в една посока, наляво или надясно.

За компактна мебел, на която да поставите телевизора, изберете ТВ шкафче, което е малко и може да се разположи в ъгъла. Можете да изберете и ТВ шкаф с друг дизайн.

С подходящи малки мебели, избрани в подхождащ на интериора в стаята цвят и стил, ще освежите обстановката и ще добавите удобство.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com