Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Маси и столове

Изборът на холни и трапезни маси онлайн е лесен и приятен в този раздел. Обновете хола си с нова маса, като изберете удобния за вас вариант. Традиционните холни маси са много популярни. За съчетаване на две функции на масата изберете модел, който се трансформира в трапезна маса. Този вариант е подходящ, когато посрещате гости в хола. Холните маси ви предлагат различни цветове – един или съчетание от два цвята, като например бяло гланц и сонома. Холната масичка в цвят олд стайл, с два плота един под друг, дава възможност за съхраняване на книги, списания и принадлежности. Друг оригинален модел е холна масичка във вид на куб, с чекмеджета под плота и ъглова ниша.

Трапезните маси са във варианти с традиционен дизайн с четири крака, или с по-нетрадиционни решения, като солидна долна колона под плота, или маса с разтегателен механизъм и долна колона под плота, образувана от кръстосани летви. Разгъващите се маси са удобни, когато каните по-големи компании на гости или имате голяма фамилия.

Цветовите решения ще ви предложат варианти за вписване във всеки интериор на дневна или трапезария, с традиционни разцветки на дървесина и оригинални решения като бяло гладко и бяло фладер.

Към масите ще можете да подберете столове в същия стил, за комплектоване на кът за хола или за трапезарията.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com