Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Модулни системи

Модулните системи са доказали удобството си, тъй като всеки може да избере от серията необходимите му модули за обзавеждане, за да осигури комфорт и стил за дома.

Ще започнем с витрините. В тях можете да подредите вещи, които да служат и като декорации – например кристални чаши и сервизи, както и принадлежности и вещи, свързани с хобита. Изберете единична или голяма витрина, според пространството и според необходимостта.

Модулите включват масички на две нива, което предоставя допълнително място за съхранение.

Важно допълнение към модулните системи са етажерките, които са с различни размери и дизайн, хоризонтални или вертикални.

Шкафовете са несъмнено друг основен елемент на всяка система от модули за обзавеждане. Комбинациите от отделения с вратички и рафтове са удобни, а механизмите за плавно затваряне са още едно удобство. Можете да изберете и шкафове с витрина, рафт и ниши, както и високи шкафове с две врати.

Модулните системи предлагат разнообразие и възможности за различни комбинации. С тях вашата дневна, трапезария или друга стая ще бъде обзаведена подходящо и ще ви осигури стил, комфорт и достатъчно пространство за съхранение.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com