Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Офис мебели

Столовете в офиса ви – удобни и стилни! Това е лесно да се постигне със столове от Мебели ИДЕА. Те ще направят по-удобен и работния кът у дома. Изберете от широка цветова гама и модели на столове за бюро и посетителски столове.

Посетителските столове са с изчистен дизайн, с метална хромирана или с черна метална основа. Тапицерията е от дамаска или от еко кожа.

Гамата от офис столове привлича с разнообразие на решения в цветове и тапицерия, както и с дизайна. Формата на седалката е с дизайн, който гарантира удобство. За избор на подходящ наклон много от моделите на столове са снабдени с TILT механизъм.Разполагаме и с модели с механизъм моноблок и със синхронен ES.

Освен тапицерия с дамаска в този раздел ще намерите и столове, тапицирани с естествена кожа на лицевата част и тапицерия от еко кожа на гърба.

Основите на офис столовете на Мебели ИДЕА включват полиамидни и метални, с ролки за удобно преместване. И полиамидните, и металните основи са гаранция за стабилност. Особено ефектни са основите от полиран алуминий. Моделите ни включват и дървени декоративни елементи към основата.

Особено елегантни са моделите в стил мениджър, с основа от полиран алуминий, и дипломат, с метални основи с хромирано покритие. Те са тапицирани с еко кожа, но можете да поръчате и столове с тапицерия от естествена кожа.

Подлакътниците са с различна форма, но всички осигуряват необходимото удобство за ръцете и са регулируеми.

1...|8|9|10

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com