Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Онлайн

Секциите са доказали своята практичност, затова се търсят и за ново обзавеждане, и при смяна на старите мебели. В този раздел ще намерите секции с различни размери и в различни цветове.

За цялостно оформление с повече светлина ви препоръчваме секции с бяла предна част и стъклени витрини. Моделите с това оформление са различни и по конфигурации от рафтове, шкафчета и витрини, и по размери.

Секциите в тъмни цветове са в комбинации като тъмна сонома и графит, а LED осветлението е в синьо.

Моделите включват и комбинации от тъмна сонома и венге, както и червено гланц хайглос, съчетано с черно шанген.

В раздела ще намерите и секции с големи затворени модули, които са подходящи, ако ви трябва повече пространство за съхранение. Самите секции са в светли цветове, с декоративни профили със сребристи елементи и синьо LED осветление.

Обърнете внимание на новите модели секции – с отделни модули, всеки от които се монтира към стената. Те ще придадат модерна визия на стаята, която ще обзаведете с тях. Универсалният цвят, дъб дакота, ще се впише във всеки интериор. Той е съчетан с цвят светъл бетон. Много интересно е решението на отварянето на чекмеджетата – с пуш механизъм, без дръжки. За повече блясък витрините на секциите са с вградено LED осветление.

 
1|2|3|...|4

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com