Меню
Количка

Пердета и завеси

Няма добавени продукти в тази категория.

Завесите дават последния акцент върху изгледа на стаята и трябва да се подбират според преобладаващите цветове, а в помещение с монохромно обзавеждане в скандинавски стил контрастните по цвят завеси са много подходящи за добавяне на настроение. Още едно стилно съчетание е обзавеждане в бяло, допълнено с пердета ноар – черни на цвят.

Ако предпочитате да поставите само прозрачни завеси, препоръчваме нежните пердета с цвят бадем. Този бежов оттенък е различен от типично използвания бял цвят за прозрачни пердета.

Изберете завесите според предпочитания начин на окачване – на кукички или на халки. За излъчване в стил лукс изберете пердета с патинирани халки. Освен метални халки предлагаме и пердета с текстилни пръстени.

Съвременните тенденции в обзавеждането отдават предпочитание на геометричните фигури в интериора, включително при завесите. Изберете атрактивни пердета на сребристобели кръгове на черен фон или другия вариант – сребристи кръгове на лилав фон.

Райетата също са на мода, а когато греят в разнообразието на багрите на дъгата, ще допълнят много подходящо интериор с декорации със свежи цветя в саксии и кашпи.